Δια Βιου Μάθηση

Πρωτοποριακη
μεθοδος:

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες, σε συνδυασμό με την ανάλυση του προσωπικού μαθησιακού στυλ.

Μαθησιακο
στυλ:

Οι δεξιότητες και η άνεση που αποκτά ο εκπαιδευόμενος στη γλώσσα της επιλογής του προκύπτουν μέσα από διαδικασίες της ευρύτερης προσωπικής του ανάπτυξης και της κατανόησης του ατομικού του μαθησιακού στυλ το οποίο συνοδεύεται από μια σειρά ιδιαίτερες δυνάμεις, δυνατότητες αλλά και αδύναμες περιοχές.

Αναπτυξη
προσωπικης ευελιξιας:

Ο εκπαιδευόμενος θα αποκτήσει προσόντα πέρα από την άνετη και επιδέξια χρήση των Αγγλικών. Η ανάπτυξη προσωπικής ευελιξίας στη διαχείριση των προσωπικών του δεξιοτήτων θα ενδυναμώσει την ευρύτερη θέση του στην αγορά εργασίας και θα ενισχύσει την επαγγελματική του ταυτότητα.

Μεθοδος
εκμαθησης:

Μέσα από τα επόμενα πρακτικά παραδείγματα μπορεί κάποιος να καταλάβει πιο ειδικά τις αρχές και τις παραμέτρους πάνω στις οποίες έχει διαμορφωθεί η μέθοδος εκμάθησης της ξένης γλώσσας για Ενήλικες, στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαβαρσάμη.

Σεμινάρια για γονείς                                                                                                

Διοργανώνονται σεμινάρια για γονείς όπου γίνεται ενημέρωση για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιδιά μας, τόσο σε θέματα μελέτης στο σπίτι όσο και ψυχολογικής στήριξης, τονώνοντας τους έτσι την αυτοπεπείθηση όπως και την αυτοεκτίμησή τους.

Επιπλέον πραγματοποιείται στους χώρους μας, το βραβευμένο σεμινάριο από την Μ.Ε.Υ (Μονάδα Εφηβικής Υγείας) , Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο, Εφηβικός Εγγέφαλος και Ευεξία Γέλιου σε συνεργασία με το Europalso